Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanmed, Şutso ve Kızılay binaları yıkılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanmed, Şutso ve Kızılay binaları yıkılacak

Gündem

Şanlıurfa valiliğine ait özel Dünya hastanesi, eski Ticaret odası ve Kızılay iş hanının yıkılacağı ve yerine ticaret merkezinin yapılacağı öğrenildi.

Şanlıurfa Valiliği Topçu meydanı, 11 nisan stadyumu ve Cumhuriyet meydanından sonra kentin en işlet yerinde bulunan üç binanın daha yıkılmasını hedefliyor.

Sarayönü caddesinde bulunan özel dünya hastanesi, Ticaret sanayi odasının eski yeri ve Kızılay iş merkezi ile çay bahçesinin bulunduğu tüm binalar yıkılarak yerine daha modern bir iş merkezinin yapılması için kollar sıvandı.

Mülkiyeti Şanlıurfa Valiliğine ait olan Sarayönü caddesinde ki Dünya hastanesi, Kızılay, Ticaret sanayi odasını yıkım kararının alınması için Vali Celalettin Güvenç'in talimat verdiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre yıkım kararına Ticaret sanayi odasının sıcak baktığı diğer iş yerlerinde kalan kiracıların ise yanaşmadığı ancak yıkım kararının yakın tarihte verilmesi bekleniliyor.

Urfastar


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.