Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KARAKÖPRÜ'DE GİRİŞİMLİK EĞİTİMİ VERİLDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KARAKÖPRÜ'DE GİRİŞİMLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Gündem

Karaköprü Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde “Girişimcilik” eğitimi başladı.10 gün sürecek olan seminerin sonunda katılımcılara sertifika dağıtılacak.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi ile Küçük Orta Ölçekli Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü işbirliğiyle “Girişimcilik” eğitimi başladı.

Karaköprü Belediyesi konferans salonunda düzenlenen seminerde, Harran Üniversitesi emekli öğretim elemanı Rafet Yılmazoğlu eğitime katılanlara girişimcilik konusunda bilgiler verdi.

Seminer sonunda açıklama yapan Rafet Yılmazoğlu, “Yıllarca üniversitede anlattığımız girişimcilik derslerini Belediye Başkanımız bir kamu görevi olarak kabul etmiş. Arkadaşlarımızı toplamışlar. Bizden de ders vermemizi istediler. Ben şahsım ve katılımcılar adına böyle bir hizmeti yaptığı için Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Günümüz Türkiye’sinde Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın girişimcilik üzerinde durduğunu herkesin kendisinin balık tutması gerektiğineinanıyorlar ve inandırıyorlar. Bu nedenle bu tür eğitimlerin faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Seminere katılan katılımcılar ise, Girişimcilik eğitim seminerinin yapılmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.