Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’nın büyük bölümünde elektrik yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın büyük bölümünde elektrik yok

Gündem

DEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre; “06.00-09.00 saatleri arasında Yakubiye mah., haleplibahçe mah., Akşemsettin mah., Akabe mah., Süleymaniye mah., Yavuz Selim mah., Bağlarbaşı mah. (bir kısmı) Balıklıgöl civarı, Sarayönü ve Kapaklı Pasajı civarı, Belediye İş Merkezi, Büyük Yol Caddesi ve 12 Eylül Caddesinde” elektrikler kesilecek.

İşte Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü Sorumluluk alanı içerisinde bulunan 31.5 KV Enerji İletim Hattı Şanlıurfa-1 Trafo Merkezinde arızalı olan parçaların değişimi, bakım ve test işlemleri yapılacaktır.

Şanlıurfa Trafo-1 Merkezindeki trafoların arızalı olan parçaların değişimi, bakım ve test işlemleri 25.01.2012 Çarşamba günü 06.00-09.00 saatleri arasında Yakubiye mah., haleplibahçe mah., Akşemsettin mah., Akabe mah., Süleymaniye mah., Yavuz Selim mah., Bağlarbaşı mah. (bir kısmı) Balıklıgöl civarı, Sarayönü ve Kapaklı Pasajı civarı, Belediye İş Merkezi, Büyük Yol Caddesi ve 12 Eylül Caddesi tamamı yapılacak olan çalışmadan dolayı enerji kesintisi yapılacaktır.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.