Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfalı Mevsimlik Tarım İşçileri Zehirlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfalı Mevsimlik Tarım İşçileri Zehirlendi

Gündem

Konya – Tuzlukçu ilçesinde çalışan mevsimlik tarım işçileri içtikleri sudan zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye sevk edildiler.

Konya – Tuzlukçu’ya mevsimlik tarım işçisi olarak çalışmaya giden Mevsimlik Tarım İşçileri Derneği Sekreteri Hasan Cingisiz yaptığı açıklamada; “ishal ve kusma şikâyeti yaşayan üç farklı bölgelerde çalışan işçilerimizin ortak şikâyeti üzerine 112 acil’i arayarak durumu yetkililere bildirdik. Bir Kısım hastayı ambulans, bir kısmı işveren yardımıyla bir kısım işçi de kendi imkânlarıyla civardaki sağlık ocaklarına götürüldü. Sağlık Ocağındaki ilk muayenelerin ardından yetkililer İşçilerin içtikleri sudan zehirlendiklerini belirtti. 20 işçimiz şuan hastanede müşahede altında tutuluyor” dedi.

Mevsimlik Tarım İşçileri Başkanı Mehmet Göbek ise işçileri arayarak durum hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Konya’daki yetkililer ile görüşen Dernek Başkanı Mehmet Göbek, durumla ilgili gerekli incelemelerin derhal yapılması ve işçilerin sağlık durumlarıyla ilgili gerekenlerin eksiksiz yapılmasının önemine vurgu yaptı.
Durumla ilgili yetkililerin gerekli incelemeleri başlattığı ve işçilerle görüşüp konu hakkında bilgi aldıkları öğrenildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.