Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’dan Teröre Büyük Tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’dan Teröre Büyük Tepki

Gündem

Hakkari ve Bitlis'teki terör saldırılarının ardından Şanlıurfa'da, teröre lanet yürüyüşü düzenlendi.

Hakkari ve Bitlis'te PKK tarafından yapılan saldırı sonucu 24 asker ve 5 polisin haince şehit ed ilmesi, Şanlıurfa'da kınandı. Şanlıurfa Ülkü Ocakları ve Alperen Gençlik üyeleri tarafından Teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirildi. Balıklıgöl Yerleşkesinde toplanan binlerce, vatandaş şehit olan askerlerin isimleri okunduğu sırada hep bir ağızdan "Burada" cevabı verdi.



Grup, daha sonra dev Türk Bayrağı açarak, yürüyüşe geçti. Tüm Şanlıurfalıların destek verdiği yürüyüşte, teröre lanet okunurken, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı atıldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ise grubun geleceği yol istikametinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Grup daha sonra eski Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına geldi.



Grup adına konuşan, Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Emin Özkutlu, Hakkari’de şehit düşen 24 askerin ailesine başsağlığı dilerken, teröre lanet okudu. Yapılan basın açıklamasının ardından, şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra binlerce vatandaş, bir dakikalık saygı bulundu ardından İstiklal Marşı okundu. Grup daha sonra sesiz bir şekilde dağıldı.

GAPHA


Haberin Videosu

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.