Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da Yollar Revize Ediliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da Yollar Revize Ediliyor

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde ve bulvarlarında oluşan deformelerle ilgili çalışma başlatarak yolları revize ediyor.



Kent estetiğini yenilemek adına ve deforme olan işlek caddelerde planlı bir şekilde çalışmalarını yürüten ekipler, bölgede vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması için en sakin zamanlarda revize çalışmalarını sürdürüyor.

 Tamamlanan revize çalışmaları kapsamında; Karaköprü İlçesi’nde Mehmet Akif İnan Araştırma ve Uygulama Hastanesi bulvarı ve birçok özel hastane ile kamu kurum ve kuruluşların yer aldığı Prof. Dr Selçuk Atilla, Sakarya ve Vatan Caddesini sıcak asfalt seren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Haliliye İlçesi’nde bulunan Diyarbakır-Mardin Çevreyolu ile 24 metrelik yolu birbirine bağlayan yol aksında bulunan 2 şeritli Tandoğan Caddesi’nde de deforme olan yolu kısa sürede asfaltlayarak araç trafiğine açan Büyükşehir Belediyesi, güzergahı kullanan sürücü ve bölge esnafının takdirini topladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.