Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da yıkımda olay çıktı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da yıkımda olay çıktı VİDEO

Gündem

Şanlıurfa'da ruhsatsız yapıları yıkmak isteyen belediye ile vatandaş karşı karşıya geldi.Olaylar karıştı gaz bombası ve taşların kullandığı olaylarda 2 zabıta, 2 vatandaş yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da ruhsatsız yapıları yıkmak isteyen belediye ile vatandaş karşı karşıya geldi.
Olaylar karıştı gaz bombası ve taşların kullandığı olaylarda 2 zabıta, 2 vatandaş yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.Yıkım Sabah saatlerinde Yenice mahallesinde meydana geldi.
ŞanlıurfaBelediyesi tarafından alınan karar üzerine 5 işyerinin yıkımı yapılmak istendi. Yıkıma gelen belediyeye ait iş makineleri vatandaşlar tarafından tepki gösterilerek taş yağmuruna tutuldu.
Zabıta ekipleri ile vatandaşlar arasında yaşanan arbede üzerine polis yıkıma müdahale etti. Polisin gaz bombalarıyla yaptığı müdahalede gazdan etkilenen 3 vatandaş ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 2 kişi göz altına alınırken çıkan kavgada 2 zabıta çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.
Yaralanan zabıtalar olay yerine gelen ambulanslarda tedavileri yapıldı.

Öte yandan bir aile ise dükkanın çatısına çıkarak yıkıma direnmek için elektrik kablolarını tutarak intihar etmek istedi.
Tedaş tarafından zamanında elektriğin kesilmesiyle olası bir facia engellendi.
Evden çıkarılan bir bayan baygınlık geçirdi. "Madem yasaktı bu evleri yaparken neredeydiler? Neden o zaman bizi durdurmadılar ben çocukluğundan beri buradayım bu tarlalar bizim şimdi işyerimizi yıkıyorlar?”

Öte yandan polis tarafından yatıştırılan vatandaşların 3 iş yeri yıkıldı. 2 iş yerinin yıkımı ise ileri bir tarihe ertelendi.

 

Kaynak: Urfahaber24.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.