Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Suriyelilere un ve battaniye yardımı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Suriyelilere un ve battaniye yardımı

Gündem

Yardım Eli Derneği, Şanlıurfa’daki Suriyeli ailelere dağıtılmak üzere bir tır un ve battaniye yardımında bulundu.


Yardım Eli Derneği tarafından Şanlıurfa’da bulunan Suriyeli ailelere dağıtılmak üzere Şanlıurfa İnsani Yardım Platformuna bir tır un ve battaniye yardımında bulundu. Gelen yardım tırında 22 ton un ve battaniye bulunuyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yardım Eli Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Serpil İpekçi, “İlimizde bulunan Suriyeli kardeşlerimize dağıtılmak üzere Yardım Eli Derneğinden bugün bir tır dolusu yardım geldi. Yardım tırımızda 22 ton un ve battaniye bulunuyor. Bu yardımı Allah’ın izni ile Sivil Toplum Kuruluşları ve İnsani Yardım Platformu ile birlikte ilimizde bulunan Suriyeli kardeşlerimize dağıtacağız” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’daki sığınmacılara yapılan yardımlar hakkında bilgi veren İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, “Suriye’deki iç savaştan dolayı göç eden bir milyon 650 bin mazlum kardeşimizden, 4 kişiden biri Şanlıurfa’da. Kentimizde 489 bin misafirimiz var. Dışarıya baktığımız zaman yardımların yüzde 10’u ancak Şanlıurfa’ya geliyor.” diyerek sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.