Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da sigortacıların sorunları konuşuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da sigortacıların sorunları konuşuldu

Gündem

Şanlıurfa'da sigorta acentelerini bir çatı altında toplayıp sektörde birlik oluşturma amacıyla düzenlenen toplantıda sigorta acentelerinin sorunları ve sorunların çözümü masaya yatırıldı.

Güneydoğu Anadolu Profesyonel Sigorta Acenteleri Derneği (GAPSİAD), özel bir otelde sigorta şirketlerinin sorunlarını ve çözüm yollarını konuşmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Sigorta acentelerinin katıldığı toplantıya Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi de katıldı.

Sigorta acentelerinin sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu toplantıdan sonra konuşan GAPSİAD Başkanı İsa Döğmeci, ilkeli, ortak akılı önceleyen, ben değil biz diyebilen, mesleğin kalkınabilmesi içim projeler üreten, temsilde liyakat arayan, sigorta sektöründe yüksek mesleki standartları gerçekleştirmek için mücadele edecek, sigorta şirketlerine ve diğer kurumlara karşı sigorta acentelerinin sosyal ekonomik ve her türlü hakları koruyacak yeni bir dernek kurduklarını söyledi.

Kahvaltılı toplantıya vatandaş ve davetliler katılarak sigortacıların sorunlarının çözüm yollarında fikir ve öneride bulundu.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.