Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Şiddetli Rüzgar ve Don Uyarısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Şiddetli Rüzgar ve Don Uyarısı

Gündem

Şanlıurfa Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İlimiz de bu geceden başlamak üzere sıcaklıklar hissedilir derecede azalacaktır.


Sıcaklığın il merkezimiz de bu gece -1, Cuma ve cumartesi gecesi – 5 dereceye kadar düşeceği tahmin edilmektedir. Rüzgâr yarından itibaren kuzeyli yönlerden hızını artırarak Cuma günü akşamın ilerleyen saatlerine kadar zaman zaman kuvvetli olarak esecektir. Kuvvetli rüzgâr ile birlikte sıcaklık düşüşü etkisini daha fazla hissettirecektir. Pazar gününden itibaren sıcaklıklar tekrar artarak mevsim normalleri civarında seyredecektir.

Bölgemiz de çok yaygın olarak kullanılmakta olan güneş enerji panelleri başta olmak üzere dondan etkilenmesi muhtemel diğer ürün ve araçlar için vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle tavsiye olunur.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.