Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Sahte Savcı Operasyonu: 5 Gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Sahte Savcı Operasyonu: 5 Gözaltı

Gündem

Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran 5 kişi gözaltına alındı.

 

Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da ikamet eden 5 kişi, Tekirdağ, Ankara veŞanlıurfa'da vatandaşları arayıp kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak hesaplarına para yatırmalarını istedi. Vatandaşların şikayeti üzerine teknik ve fiziki takibe alınan 5 şahıs, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık ve Yan Kesicilik ekiplerince PTT'den para çekerken yakalandı. Sahte savcı ve polislerin, dolandırdıkları kişilerden toplam 50 bin TL aldıkları öğrenildi. Daha önce de çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan F.G., F.D., İ.Ö., İ.B. ve M.G., Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Ayrıca zanlılardan F.G.'nin, yeğeninin kimliğini kullanarak para çektiği öğrenildi.

Kaynak: Urfahaber24.com

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.