Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Öğrenci Servisleri Denetlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Öğrenci Servisleri Denetlendi

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Trafik polisleri tarafından öğrenci servislerine yönelik yapılan denetimlerde eksiklikleri bulunan araçlarda işlem yapılarak eksikliklerin giderilmesi için servis şöförlerine süre verdi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa öğrenci taşıyan servislere yönelik uygulama başlattı.

Kent genelinde bir hafta sürecek olan denetimlerde Zabıta ile Trafik polisleri her gün bir bölgede uygulama yapacak. Denetimlerin ilk gününde Zabıta trafik ekipleri öğrenci servislerinde” S Plaka, Okul Taşıt levhası, Dur İşareti, Çalışma Karnesi, Yangın Tüpü, Emniyet kemeri, kapasitenin üstünde koltuk olup olmadığını kontrol ederken, Trafik polisleri de, öğrenci servislerinin ruhsat, muayyene, sigorta ile sürücülerin ehliyetlerini kontrol etti.

Yapılan denetimlerde Zabıta trafik ekipleri belirledikleri eksiklikleri gidermeleri için haklarında tutanak tuttuğu araçların sürücülerine süre verdi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta Şube Müdürlüğü geçtiğimiz ay Trafik denetleme Şube Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa öğrenci servis sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlemişti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.