Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da kümes kavgası; 1 Ölü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da kümes kavgası; 1 Ölü

Gündem

Şanlıurfa merkezde çıkan tartışma sonucunda çıkan kavgada 1 kişi öldü.

Olay saat 16.30 sıralarında Yenişehir Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, apartman girişinde kümes yapılaması nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada silahlar konuştu. Silahlı kavgada İ.Halil Avşar isabet eden 7 kurşunla yaşamını yitirdi, gardiyanın eşi Emine Avşar ve oğlu Mehmet Avşar’da mermilerin isabet etmesiyle yaralandı.


İhbar edilmesiyle kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis şüpheli Ramazan Yıldız’ı ve olaya karıştığı ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Yaralılar Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberi alan yaralı yakınları hastaneye akın etti. Hastane avlusunu dolduran Avşar Ailesi yakınları olaya duydukları tepkiyi dile getirdi. Polis hem olay yerinde hem de hastane içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Tahkikat devam ediyor.

Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.