Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da kar manzaraları FOTOĞRAFLI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da kar manzaraları FOTOĞRAFLI

Gündem

Şanlıurfa 2012 yılının ilk karıyla tanıştı. Gece başlayan ve sabaha kadar süren kar, 8 yıl aradan sonra Şanlıurfa’lılara sürpriz yaptı.

Şanlıurfa’ya 8 yıl aradan sonra 2012’in ilk karı yağdı. Gece saat 01’de yağmaya başlayan Kar, gece saat 03:00’de etkisini göstermeye başladı. Bazı vatandaşlar araçların üzerine yağan ilk karı yemeğe başlarken, Kar topu oynamayı da ihmal etmediler. Kar yağışı kent merkezinde 2 santimetre, yükseklerde ise 5 santimetreyi buldu. Kar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, belediye ve karayolları ekipleri ve polis alarma geçti. Belediye kent merkezinde biriken karları temizledi ve tuzlama çalışması yaptı. Şanlıurfa’daki otobüs duraklarında biriken karları Belediye ekiplerince temizlendi. Karayolları ekipleri de Şanlıurfa- Mardin, Diyarbakır ve Gaziantep yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor. Polis sürücüleri dikkatli gitmeleri konusunda uyarıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ



Şanlıurfa'ya bağlı ilçe ve köylerde kar nedeniyle kapalı yolun olmadığı, yol güzergahlarında ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.