Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da Jandarma ekiplerinden esrar operasyonu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da Jandarma ekiplerinden esrar operasyonu

Gündem

Şanlıurfa’da Düzenlenen Operasyonda Bin 150 kök Hint keneviri, 250 Gram Kubar Esrar ile 2 Av Tüfeği Ele Geçirildi.

Şanlıurfa’da Düzenlenen Operasyonda Bin 150 kök Hint keneviri, 250 Gram Kubar Esrar ile 2 Av Tüfeği Ele Geçirildi.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmasında, merkez Karaköprü ilçesi Hamurkesen Mahallesi’nde İ.A’ya ait evin bahçesinde Hint keneviri yetiştirildiği belirlendi.Drone destekli düzenlenen operasyonda yapılan aramada, bin 150 kök Hint keneviri, 250 gram kubar esrar, 2 hassas terazi ile 2 av tüfeği ve bir miktar mermi bulundu.Uyuşturucu madde bulundurmaktan sabıkası olan İ.A. gözaltına alındı.

JANDARMA BASIN DUYURUSU

1 - Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbarı çalışmalar neticesinde; hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan kaydı olan İ.A isimli şahsın Şanlıurfa ili Karaköprü İlçesi Hamurkesen mahallesindeki evinde, eklentilerinde ve bağ evinde 15 Eylül 2018 tarihinde skyscanner destekli olarak yapılan aramalar sonucunda 1.150 kök kenevir bitkisi, 250 gr. kubar esrar, (2) adet hassas terazi, (2) adet ruhsatsız av tüfeği ve bunlara ait çok sayıda fişek, ele geçirilmiştir.
2 - C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınan şahıs işlemlerinin bitirilmesine müteakip Adli makamlara sevk edilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.