Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa güvenlik güçleri harekete geçti - Önlemleri arttırıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa güvenlik güçleri harekete geçti - Önlemleri arttırıldı

Gündem

Son günlerde yaşanan bombalı saldırıların ardından Şanlıurfa’da arttırılan güvenlik önlemleri kapsamında 36 ayrı yerde yol kontrol noktası kuruldu.

 

Türkiye genelinde son günlerde meydana gelen bombalı eylemlerin ardından güvenlik önlemleri arttırıldı. Bu kapsamda Şanlıurfa’da kullanma ihtimali yol güzergâhlarında 36 farklı yol kontrol noktası oluşturuldu.

Oluşturulan kontrol noktalarında durdurulan şüpheli araçlar gerekli aramalardan geçirilirken kontrol noktasında bulunan köpekler de aramalarda kullanılıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Valiliği, “Türkiye genelinde son günlerde meydana gelen terör eylemleri kapsamında; terör örgütü mensuplarınca güvenlik kuvvetlerine yönelik, menfez ve yollarda patlayıcı madde ile tuzaklama yapma, yol kontrol ve arama noktalarına ve hizmet binalarına patlayıcı yüklü araçlarla saldırıda bulunma olaylarında artış olmasından dolayı, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından muhtemel terör eylemlerini önlemek maksadıyla Şanlıurfa ili genelinde terör örgütünün kullanabileceği yol güzergâhlarında oluşturulan (36) farklı yol kontrol ve arama noktalarında, Komando unsurları, Asayiş Timleri, Trafik ve Köpek Timi ile zırhlı araçların desteği ile yol kontrol ve aramaları sıklaştırılarak uygulanmaktadır.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.