Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eski valiler Karacan ve Harput Urfa'ya geldiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eski valiler Karacan ve Harput Urfa'ya geldiler

Gündem

Şanlıurfa’da görev yapmış olan Vali Alpaslan Karacan ve Vali Şahabettin Harput Şanlıurfa'ya gelerek Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü ziyarte ettiler.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; daha önce Şanlıurfa’da görev yapmış olan Vali Alpaslan Karacan ve Vali Şahabettin Harput’u makamında kabul etti.

Özel bir davetle Şanlıurfa’ya gelen Vali Karacan ve Vali Harput’u Valiliğe gelişlerinde karşılayan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; daha sonra misafirleriyle makamında bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük: “Geçmiş yıllarda Şanlıurfa’ya hizmet etmiş değerli valilerimizi ağırlamaktan dolayı mutluyum. Şanlıurfa’yı unutmadıkları gibi bizleri de ziyaret ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bir süre daha Vali Küçük’ün makamında Şanlıurfa ile ilgili devam eden görüşmenin ardından misafir valileri yine Vali İzzettin Küçük uğurladı.

Vali Alpaslan Karacan; Şanlıurfa’da 1985-1990 yılları arasında görev yapmış, ardından Denizli Valiliğine atanmıştı. Vali Şahabettin Harput ise 1996-2000 yılları arasında Şanlıurfa Valiliği görevini yürütmüştü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.