Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da emniyet kemerine sıkı takip
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da emniyet kemerine sıkı takip

Gündem

Şanlıurfa Emniyeti EDS’lerle Emniyet Kemeri Denetimi Yapacak

Daha önce seyir halinde cep telefonu kullanan, park yasağı ve kırmızı ışık ihlali gibi birçok konuda kural ihlali yapan sürücülere elektronik ceza tutanağı tutulurken son cezada Emniyet kemeri için oldu.

Trafikte kural ihlali yapan sürücülerin kim olursa olsun kameralar sayesinde elektronik olarak görüntülenip resimlerinin çekileceğini belirtildi. Şehir merkezinin birçok yerine asılan tabelalarda emniyet kemerinin takılmamasının cezası olduğu açıklandı.

Artık trafik polisi yoktu nerden geldi bu ceza algılaması ortadan kalkıyor. Şehrin dört tarafından geçen yollarda plaka tanıma sistemleri var. Bu sistemler kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri takmamak, hatalı sollama, aşırı sürat, aklınıza gelecek bütün trafik ihlallerini görüp tespit edecek. Bu ihlallerle alakalı elektronik ceza tutanağı düzenlenerek postaya veriliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.