Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da çatışma: 1 ölü 1 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da çatışma: 1 ölü 1 yaralı

Gündem

Şanlıurfa’da dur ihtarına uymayan şüpheli araçta bulunan şahıslar ile jandarma arasında çıkan çatışmada bir kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Şanlıurfa-Diyarbakır E5 karayolunu Hilvan ilçesinde yol kontrolleri esnasın da 72 plakalı araç olduğu öne sürülen şüpheli bir otomobili durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayan şüpheli araçta bulunan şahıslar ile jandarma arasında çatışma çıktı.

Yaşanan çatışmada araçta bulunan şahıslardan bir kişinin öldüğü, diğerinin ise yakalandığı belirtildi. Otomobilde yapılan aramada tüfek, tabanca ve el bombası ele geçirildi.

Öte yandan, Şanlıurfa-Diyarbakır E5 karayolunu Hilvan ilçesinde 63 E 8361 plakalı şüpheli bir araç durduruldu. Araçta arama yapan polis ekipleri, daha sonra şüpheli aracı ve 2 kişiyi Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne götürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Osman Gülebak-İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.