Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da çatışmadaki Teröristler Yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da çatışmadaki Teröristler Yakalandı

Gündem

Şanlıurfa'daki çatışmada ölü ve yaralı ele teröristlerin geçen ay İzmir Foça'da askeri aracın geçişi sırasında bombalı saldırıyı düzenleyen teröristler olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç az önce düzenlediği basın toplantısında İzmir Foca saldırısını yapan PKK'lıların Viranşehir ilçesinde yaralı olarak yakalanan teröristlerin olduğunu söyledi.

Önceki akşam Viranşehir ilçesinde güvenlik güçlerine saldıran iki PKK'lı dan birisi yaralı olarak,biri ise ölü olarak ele geçirilmişti.

Vali Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Jandarma komutanı Albay emin Dursun ile birlikte düzenlediği basın toplantısının ayrıntılarını aktardı. Vali Güvenç İzmir ve Şanlıurfa'da 5 kişinin yakalandığını söyledi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Urfa'daki çatışmada ölü ele geçirilen Ahmet Bal ve yaralı ele geçirilen Yunus Çiçek isimli teröristlerin geçen ay İzmir Foça'da askeri aracın geçişi sırasında bombalı saldırıyı düzenleyen teröristler olduğunu bildirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.