Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Valiliği seçime hazır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Valiliği seçime hazır

Gündem

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim güvenliğine yönelik bir toplantı düzenledi.  

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesi bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük: “Siyasi partilerin özgür bir şekilde faaliyetlerini sürdürebilmeleri, vatandaşların da seçim günü özgür iradeleriyle ve güvenlik içerisinde oy kullanabilmeleri lazım. Düzenlediğimiz bu toplantının temel amacı da demokrasinin işleyebilmesi, bunun için de gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasıdır. Demokrasilerin bu en önemli günü olan seçim gününe hiçbir arızaya meydan vermeden ulaşmak ve seçim gününde daha önce de olduğu gibi bu işi uluslararası standartlarda ve güvenlik içinde tamamlayabilmek arzusundayız. Seçim inşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur” sözlerine yer verdi.

 

Vali İzzettin Küçük’ün başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı Uğur Sezer, kaymakamlar Eyüp Fırat, Deniz Zeyrek, Recep Öztürk, Ahmet Karatepe, Oktay Kaya, Mutlu Köksal, Yusuf Ziya Çelikkaya, Muhammet Selami Yazıcı, Ahmet Özay, Mustafa Kutlu, Hamza Erkal, Abdullah Çiftçi ve Huzeyfe Citer, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı katıldı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.