Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Ülkücüleri İftarda Buluştular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Ülkücüleri İftarda Buluştular

Gündem

Şanlıurfa Ülkü Ocakları üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldiler

Çardaklı Köşk Konukevinde düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin ÖZKUTLU, MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim ÖZYAVUZ, MHP Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Ahmet TUMBUL, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Hikmet KARAKUŞ, Akçakale Ülkü Ocakları Başkanı Halil KURTBOĞAN ve Çok Sayıda Ülkücü katıldı.
Yemeğin yenmesinin ardından yemek duası ve Kur’an-ı Kerim okunarak devam eden programda bir konuşma yapan Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Emin ÖZKUTLU konuşmasında; ” Dinimizce kutsal olan, dua ve ibadet ile geçirmeye çalıştığımız bu mübarek ayda meydana gelen olaylar bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizde birçok evde iftar sofraları hüzün doludur. Bizlerde bu sebeple iftarımızı neşe içinde açamamaktayız. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için sınırlarda nöbet tutarken uğradıkları hain saldırılarda hayatını Vatan için feda eden şehitlerimizi saygıyla anıyoruz ve ruhlarının Şad olmasını diliyoruz.” dedi.
Çok Sayıda Ülkücünün katılımıyla gerçekleşen ve Eski simalarında Çokça göze çarptığı İftar Programı Teravih Namazı öncesinde son buldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.