Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir Okul Yollarını Asfaltlıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir Okul Yollarını Asfaltlıyor

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kış ayları öncesi okul yollarını asfaltlayarak öğrencilerin çamursuz temiz yolda gitmesini sağlıyor.


Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yollarını sıcak asfaltla buluşturarak öğrencileri çamurdan kurtarıyor.

50 okul yolunu asfaltlayarak öğrencilerin kötü yollarda okula gitmesinin önüne geçen Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu çalışmayla vatandaşların takdirini kazandı.

Daha önce okul yollarının olmadığını toz ve çamurda yürümekte zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, artık okullarına daha iyi şartlarda gideceklerini belirterek yapılan yoldan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Öte yandan bölgede çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir şekilde yolun alt ve üst yapısını sürdürerek yolun kalitesini yükseltiyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.