Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/4fee19a1d786f87253b70170ee2a678c.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Oyun parkı çocuklar içinde kayboldu VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Oyun parkı çocuklar içinde kayboldu VİDEO

Gündem

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde bulunan Hayati Harrani mahallesindeki parka kurulan çocuk oyun grubunda çocuklardan dolayı oyun grubu adeta kayboldu.

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hayati Harrani mahallesinde tamamlanan parka çocuk oyun grubu kurulur kurulmaz çocukların akınına uğradı.

Bilindiği gibi Şanlıurfa'da 2015 yılında 61,434 çocuğun doğdu. Doğum oarnının en yüksek olduğu ilçe ise 13,465 doğumla Eyyübiye İlçesi birinci oldu. 

Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Ekinci, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hizmet etmeyi kendimize borç bildik. Bundan dolayı da seçim döneminde her mahallemize bir adet çocuk oyun parkı yapacağımıza dair söz verdik. İlk parklarımızın yapımına da Direkli, Akabe, Akşemsettin, Toki Batikent, Topdağı, Hayati Harrani mahallelerimizden başladık. Bunların devamı gelecek.” Dedi.

 

Oyun Parklarında oynayan çocuklar da sevinçlerini şöyle dile getirdiler: ” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederiz. Bizlere böyle güzel oyun parkları yaptığı için mutluyuz. Bizler burada oyun oynuyoruz. Daha çok park olsun, daha çok oyun parkları olsun.”

Hayati Harrani Mahallesindeki parkın içerisinde 2 adet oyun grubu, salıncak, tahterevalli, tırmanma oyun grupları gibi birçok donanıma sahip oyun grupları mevcut olup vatandaşların hizmetine sunulmayı bekliyor. Yine park içinde oturma bankı, çatılı oturma bankı, çöp kutuları gibi modern kent donatıları ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.