Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Süleymaniye'de yollar yapılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Süleymaniye'de yollar yapılıyor

Gündem

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Süleymaniye Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın olmadığı 9404, 9405 ve 1747 sokaklarda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ayrıca İmam Bakır Mahallesi 712 Sokak’ta da yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken, her iki mahallede de bu çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yeni yol açma, stabilize ve parke yapım çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda hem ilçedeki yol ağını genişletiyor hem de alternatif yollar oluşturarak ilçe halkının hizmetine sunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Süleymaniye Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın olmadığı 9404, 9405 ve 1747 sokaklarda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ayrıca İmam Bakır Mahallesi 712 Sokak’ta da yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken, her iki mahallede de bu çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Mahalle sakinleri ise hizmetten memnun olduklarını ve bu nedenle Haliliye Belediyesi’ne, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini iletti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.