Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
 Şanlıurfa Fırıncılar Odası için yarın seçim sandığına kuruluyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

 Şanlıurfa Fırıncılar Odası için yarın seçim sandığına kuruluyor

Gündem

Şanlıurfa'da fırıncılar oda seçimleri için yarın sandık başına gidilecek! Oda başkanlığı için mevcut başkan Mehmet Emin Karaatlı aday olurken, Karaatlıya 2 yeni rakip çıktığı belirtildi.

 Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Şanlıurfa'da 2022 yılında 4 yıllığına seçilecek Şanlıurfa Fırıncılar Odası başkanlığı için fırıncı esnafı 7 Ocak'ta (yarın) sandık başına gidiyor.

Toplamda oy kullanacak olan esnaf sayısının 445 üolan Şanlıurfa Fırıncılar odası seçimleri 7 Ocak’ta Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

ÜÇ ADAY YARIŞACAK

445 üyenin oy kullanabileceği ve üç adayın yarışacağı seçimin kıyasıya geçmesi bekleniyor. Genel kurulda, mevcut başkan Mehmet Emin Karaatlı, İbrahim Karayolluk ve Salih Canpolat’ın hazırlayacakları listeler yarışacak.

KARAATLI: HAYIRLI OLSUN

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, 7 Ocak’ta yapılacak seçimlere tüm üyelerini beklediklerini belirterek, genel kurullarının Şanlıurfa için hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.