Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa fen lisesi öğrencileri sıra gecesinde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa fen lisesi öğrencileri sıra gecesinde

Gündem

Şanlıurfa fen lisesi öğrencileri okul pansiyonunda düzenlenen Urfa sıra gecesinde, yaklaşan sınav stresini ve çok yoğun geçen yazılı sınav haftasının yorgunluğunu attı.



Çiğköftelerin ve künefe tatlıların yenildiği, gecede eşsiz Urfa müziği eşliğinde güzel bir gece geçirdiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Nihat GÜRKAN başarı yönünden son 5 yıla damgasını vuran ve Şanlıurfa’nın en başarılı okulunun öğrencilerinin başarılarının tesadüf olmadığını bu başarının kadro-moral-öğrenci çerçevesinde oluştuğunu söyledi. Gürkan geçen haftalarda yoğun geçen yazılı ve sözlü sınav maratonu geride bıraktık. Öğrencilerimiz Bu amaçla morallerinin yüksek tutulmasında bu tür etkinliklerin faydasını gördüklerini söyledi. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Okulumuzun pansiyonundan sorumlu Müdür Yardımcısı Cemal YAVUZ’ a teşekkür ederim dedi.

Düzenlenen Urfa Sıra gecesinde Öğretmenlerin ve öğrencilerin kaynaşarak eğlenirken Fen Lisesi öğretmenlerinden Mehmet TAKIR’in söylemiş olduğu birbirinden güzel türkülerle öğrencileri coşturdu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.