Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa esnafı Gazze için yürüyecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa esnafı Gazze için yürüyecek

Gündem

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırımı protesto etmek isteyen Şanlıurfa esnafı, Cuma namazından sonra Balıklıgöl'den Halepli bahçeye kadar yürüyecek.

ŞANLIURFA - İsrail'in Gazze’ye uyguladığı soykırımı protesto etmek isteyen Medine Pasajı esnafı, Cuma namazından sonra Balıklıgöl’den Halepli bahçeye kadar yürüyecek. Esnaf bastırdıkları el broşürleriyle Urfalıları, yapılacak protesto eylemine davet etti.

 Önce basın açıklamasının yapılacağını duyuran Medine Pasajı esnafından Halil Teken, daha sonra yürüyüşe geçeceklerini söyledi. 

Tüm Şanlıurfalılarının Cuma namazından sonra Balıklıgöl’e gelip yürüyüşe katılmalarını isteyen Teken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hazırlıklarımız tamamlandı, Şanlıurfa'nın birçok yerine el ilanı dağıttık. Tüm Şanlıurfa halkını yapılacak olan protesto yürüyüşüne davet ediyoruz. Umarım katkı sağlayıp sesimize ses verirler. Peygamberler şehri olan Şanlıurfa'nın, İsrail’in yaptığı zulme bu kadar sesiz kalmasına anlam veremiyorum. Medine pasajı esnafı olarak böyle bir şey yapmak istedik inşallah Şanlıurfalılar yanımızda olurlar.” ifadelerini kullandı.

 

Teken son olarak, kendilerine katkı sağlayan siyasi parti ve STK’lara teşekkür etti. (Mustafa Bikeç Sedat Kuşulay - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.