Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eczacılar odasından Sağlık Meslek Yüksekokuluna Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eczacılar odasından Sağlık Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Gündem

Şanlıurfa Eczacılar odası genel sekreteri Süleyman Acar, oda saymanı Ali Erdem ve beraberindeki heyetle Harran Üniversitesi sağlık hizmetleri meslek yüksek okulunu ziyaret ettiler.

Sağlık hizmetleri meslek yüksek okulunu müdürü Prof. Dr. Hasan Akan, meslek yüksek okul sekreteri Mehmet Durmaz, müdür yardımcıları Reşat Dikme ve Mahmut Padak ve Eczane hizmetleri program başkanı Semahat Doğru tarafından karşılanan "Şanlıurfa Eczacılar odası yetkilileri" bu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Sağlık Hizmetleri meslek yüksek okulumuz bünyesinde geçen sene açılan ve aktif olarak öğrenci alan "Eczane Hizmetleri" programı konusunda bilgi alışverişi yapıldı. "Eczane Hizmetleri" programının Harran Üniversitesi bünyesinde açılmış olması don derece sevindirici bir durum olduğu ifade edildi. Bundan sonra gereken tüm destekleri vereceklerini ve Eczacılık Hizmetlerinde okuyan öğrencilere staj imkanlarını sağlayacaklarını beyan ettiler..


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.