Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞANLIURFA DİCLE EPSAŞ YENİ ADRESİNDE
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞANLIURFA DİCLE EPSAŞ YENİ ADRESİNDE

Gündem

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü, Valiliğinin yanında bulunan yeni hizmet binasına taşınarak, müşterilerine burada hizmet vermeye başladı.


HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Müşteri odaklı hizmet sunmayı amaçlayan Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü, hazırlıkları bir süreden bu yana devam eden yeni hizmet binasının hizmete hazır hale gelmesi üzerine buraya taşındı. İl Müdürlüğü, müşteri hizmetleri, tahakkuk ve tahsilat hizmetlerini bundan böyle yeni adresinde verecek.

ULAŞIMI DAHA KOLAY
Büyüyen iş hacmine paralel olarak müşterilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla daha büyük ve kapsamlı bir hizmet noktası için yatırım kararı aldıklarını belirten Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket, “Müşterilerimize hak ettiği hizmeti verebilmek adına ulaşımı daha kolay olan yeni binamıza taşındık" dedi.

VALİLİK ARKASINDA
Daha önce hizmet verdikleri binanın, personel ve müşteri taleplerinin karşılanmasında yetersiz kaldığını belirten İl Müdürü Bereket, şöyle dedi:
“Ulaşım ve otopark sorunu yaşaması, özellikle yaşlı ve engelli müşterilerimizin çok katlı binada yaşadığı güçlükleri göz önüne alarak, İl Valiliği arkasında bulunan Paşabağı Mahallesi 160. Sokak No: 8 adresine taşınarak, müşterilerimize burada hizmet vermeye başladık. Valilik, adliye ve diğer kamu kurumlarının bulunduğu bir yerde, vatandaşların yoğunlaştığı ve otobüs güzergâhlarının merkezinde bulunan yeni hizmet binamızın, tüm şehrimize hayırlı olmasını dileriz.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.