Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Uyuşturucu ile mücadele tartışıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Uyuşturucu ile mücadele tartışıldı

Gündem

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında kent geneli ve ilçelerde uyuşturucu ile mücadele noktasında yapılması gerekenler uzmanlar tarafından gazeteci ve sivil toplum kuruluşları bilgilendirildi.

Polisevinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Abdullah Erin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özşavlı, çok sayıda STK temsilcisi, gazeteciler ve ilgili müdürler katıldı.

Vali Abdullah Erin, yaptığı açıklamada,”Tütün, Alkol ve Madde Kullanım Sıklığı ve Risk Etmenlerinin Belirlenmesi” konulu projemizin araştırma sonuçlarını kaymakamlarımız, kurum amirlerimiz, STK temsilcilerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte değerlendirdik. Kısa süre içerisinde hazırlayacağımız eylem planlarıyla başarılı sonuçlar elde edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.(Ruha Haber Ajansı)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.