Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da şehit askerler için gıyabi namaz kılındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da şehit askerler için gıyabi namaz kılındı

Gündem

Şanlıurfa’da Suriye’nin İdlib kentinde Esad rejiminin hava saldırısı sonucu şehit olan 33 asker için Şanlıurfa Halil-ür Rahman Dergah Camisinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

 Şanlıurfa’da Suriye’nin İdlib kentinde Esad rejiminin hava saldırısı sonucu şehit olan 33 asker için Şanlıurfa'da gıyabi cenaze namazı kılındı.


Şanlıurfa Müftülüğünce Cuma namazı sonrası Suriye’nin İblib kentinde Esad rejiminin hava saldırısı sonucu şehit olan 33 asker için gıyabi cenaze namazı kılındı. Balıklıgöl Platosunda bulunan Halil-ür Rahman Dergah Camisinde yüzlerce vatandaş ile olarak namazını eda etti. Namaz sonrası şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Fatiha ve duaların okunmasının ardından camide bulunan Peygamber efendimizin Sakal-ı Şerifi ziyarete açıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesinin ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, vatandaşlarla selamlaştı.( RHA AJANS) 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.