Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Bediüzzaman anma haftası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Bediüzzaman anma haftası

Gündem

Vefatının 62 yılında Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri için Şanlıurfa'da anma etkinlikleri düzenlenecek.

Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinin vefatının 62. yıldönümü vesilesiyle Dünyada ilk defa Bediüzzaman ismiyle kurulan Bediüzzaman Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı ve YeniAsya Şanlıurfa temsilciği 23-30 mart Bediüzzaman haftasında Bediüzzaman hazretlerini anıyor ve anlamaya çalışıyor .23 mart 1960 günü sabaha karşı Urfada vefat etmiş ve dergah Camii avlusunda defnedilmişti. 
vefatının 62. yıldönümü vesilesiyle şehirde hatimler dağıtılıp okunuyor. Akçakkale , Birecik Ceylanpınar başta olmak üzere Şehrin en işlek caddelerine Led ekran ve Bilboardlarda Risalei nur külliyeti ve bediüzzaman said nursi temalı afişler asıldı.
25 Mart Cuma günü Bediüzzaman vakıf merkezinde Bediüzzaman ve Risale i Nur konulu Eğitimci Tahir Ünverdi tarafından seminer verilecek.Çarşamba günü saat 21:00 twitterda Bediüüzamanı dünyaya duyurmaya çalışılacak. Nihayetinde 27 Mart Pazar Günü İstanbul Halkalı’da (Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde) “Bediüzzaman Said Nursi’nin Gelecek Tasavvuru” başlığını taşıyan panel devam edilecek. 

Bu nedenle Bediüzzaman “ Bütün Urfa halkına, çoluk çocuğuna ve mezarda yatanlarına her sabah dua ediyorum. Urfa taşıyla toprağıyla mübarektir. Ben çok hastayım. Onlarda bana dua etsinler." sözünü de hatırlamadan geçemeyeceğiz. 

BEDİÜZZAMAN VAKFI VE YENİASYA ŞANLIURFA TEMSİLCİLİĞİ 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.