Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir’den Akıllı Alt Yapı Sistemi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir’den Akıllı Alt Yapı Sistemi

Gündem

Şanlıurfa’ya daha iyi ve ekonomik hizmet yapabilmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, akıllı şehircilik uygulamalarının temelini oluşturan akıllı alt yapı sistemlerinin geliştirilmesi için bir adam daha attı.

Büyükşehir Belediyesi, dünyada belirli sayıda Türkiye’de ise ilk olma özelliği taşıyan yer altı tarama ve görüntüleme cihazı ile Şanlıurfa’da ki altyapı sisteminin görüntülenmesini daha kolay hale getiriyor. 

YER ALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZI İLE ARIZALAR ANINDA ONARILACAK

Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından kente getirilen IDS Stream Em tarama ve görüntüleme cihazı ile tespit edilen değerler sayısallaştırılarak CBS’ye işlenerek kanalizasyon ve içme suyu hatlarında ki arızılar çok kısa zamanda tespit ediliyor.

Olası arızaların tespit edilmesiyle anında harekete geçen ekipler gerekli müdahaleyi yaparak sorunu ortadan kaldırıyor. Böylece hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf edilmiş olacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.