Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir Öğrencilere Kırtasiye Seti Dağıttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Öğrencilere Kırtasiye Seti Dağıttı

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 2017-2018 Eğitim ve Öğrenim sezonun başlamasıyla birlikte ilk kez okula başlayan ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek eğitim ve öğrenim yıllarını kutladı.


Büyükşehir Belediyesi, eğitim hayatına ilk adım atan çocukları da unutmadı. İçerisinde her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu setleri çocuklara dağıtan Başkan Nihat Çiftçi, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara yapacağımız her türlü yatırım katma değer olarak bizlere dönecektir" dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 2017-2018 Eğitim ve Öğrenim sezonun başlamasıyla birlikte ilk kez okula başlayan ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek eğitim ve öğrenim yıllarını kutladı. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin doğru bir eğitim alması ile şehirlerin yükseleceğine değinen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan eğitim ve kırtasiye paketlerini verdi. Ardından bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başladık, yarın Allah’ın izni ile Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’ta Şanlıurfa’mıza gelecek. Büyükşehir Belediyesi olarak 20 bin çocuğumuza kırtasiye desteğinde bulunacağız. Şu anda da çocuklarımız ile birlikteyiz. Amacımız onlara hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve bunun yanında da çocuklarımıza bir destek de bulunmak. Bir şehir için en önemli şey eğitimdir. Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oluşturmamız lazım. Bu pırıl pırıl çocuklarımız öğretmenlerimize emanet inşallah Şanlıurfa’nın geleceği çocuklarımızın sayesinde gelişecek” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Mustafa 6 Yıl Önce

2018/2019 Eğitim öğretim yılı olacak yanlışlık var

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.