Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir'in Eğitim Desteği Sürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir'in Eğitim Desteği Sürüyor

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte her öğretim yılı döneminde yaptığı kırtasiye yardımlarına bu yıl da devam ediyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte her öğretim yılı döneminde yaptığı kırtasiye yardımlarına bu yıl da devam ediyor. Kırtasiye malzemesinin bulunduğu setleri Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dağıttı.
Eğitime her alanda destek veren Büyükşehir Belediyesi, 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında da öğrencilere kırtasiye malzemesi setlerini dağıtmayı unutmadı. Bu kapsamda Başkan Nihat Çiftçi, Eyyübiye İlçesinde bulunan Dr. Cavit Özyeğin Anaokulu ve Ortaokulu, Bilim Anaokulu ve Ortaokulundaki yarınların teminatı olan çocuklara kırtasiye malzemelerini dağıtarak çocuklarla sohbet etti. Çocuklara eğitimin önemini anlatan Başkan Çiftçi, çocuklarla fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.