Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2242f7fee9cfc4161b09ca60c18bb0e2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine dere tuzağı mı kuruluyor?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine dere tuzağı mı kuruluyor?

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine karşın sosyal medyada yazılanlar Belediyeye karşı bir algı operasyonu mu yapılıyor sorusunu akıllara getirdi.

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde AK Partinin düşüş yaşanmasının ardından Şanlıurfa'da AK Partili Belediye olan Büyükşehir Belediyesine karşın twitter'de fake hesaplarla algı yapılmaya başlandı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan Karaköprü Akpınar, Sırrın, Cavsak ve Karakoyun derelerinin temizlik ve bakımını ilçe belediyelerine bırakmasına rağmen derelerdeki temizlik ve bakımından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sorumlu tutularak eleştiriliyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin iş sahasında olmamasına karşın Şanlıurfalıların sinek ve kokudan korumak için devreye girerek temizliğine başladı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfalılara hizmetin en iyisini yapmak için ayırım yapmadan çalıştıklarını belirttiler.

 

Sosyal medyada ise trolların kimler tarafından örgütlendiği ise bilinmiyor. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.