Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Gençlere Spor Kompleksi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Gençlere Spor Kompleksi

Gündem

Spor ve Eğitim alanında gençlere yönelik projelerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sporla buluşmasını sağlamak adına Eyyübiye ilçesinde yapımına başlanılan Osmanlı Spor Kompleksini tamamlama aşamasına geldi.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da gençlerin sportif aktivitelerle zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda Eyyübiye İlçesi Osmanlı Mahallesindeki Osmanlı Spor Kompleksi tamamlanma aşamasına geldi.

Spor salonu, soyunma odaları, mescit, dart odası, bilgisayar odası, masa tenisi odası, Satranç odası ile idari hizmet odalarının yer aldığı Osmanlı Spor Kompleksi iki kattan oluşuyor. 

Eyyübiye ilçesine kazandırılan kompleks ile birlikte gençler, sportif aktivitelerle buluşacak. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı Osmanlı Spor Kompleksinin iç tefrişatı da en kısa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.