Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BELEDİYE ÇEVRE YOLLARINI IŞIKLANDIRIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BELEDİYE ÇEVRE YOLLARINI IŞIKLANDIRIYOR

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tamamladığı Kuzeybatı Çevre yolunda ışıklandırma ve orta refüj çalışmalarını sürdürüyor.

Çevik Kuvvet-Devteşti-TOKİ Maşuk Mahallesi arasında yer alan ve çevre yollarını birbirine bağlayan Açıksu Caddesi’nde koordinasyonlu bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesi yolun alt ve üst yapısını tamamladıktan sonra şimdide yolun ışıklandırılması ve ağaç dikimi kapsamında çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor.

Söz konusu yolun ışıklandırma çalışmalarında sona gelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mevcut yolu yeşillendirerek ağaç dikimi için orta refüj çalışması başlatarak yolun standardını yükseltiyor.

Öte yandan Şanlıurfa merkez'de yeşillendirme ve ışıklandırma çalışmalarını da sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Samsat meydanına farklı bir imaj katmak için mevsimlik çiçek ekerek tarihi justinyen kemerini ışıklandırdı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.