Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Saniye saniye vurulma anı!..
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Saniye saniye vurulma anı!..

Gündem

Adana'da Pazar günü iki grup arasında çıkan kavgada bakkala alışveriş yapmaya gelen 71 yaşındaki Abdulvahap Bingöl ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Kavga ve Bingöl'ün vurulma anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında İsmail A. bakkalın yan tarafında köşede beklemeye başlıyor. Bir süre sonra yanına iki kişi geliyor. 

Gelen kişilerden biri İsmail A'nın arkasına geçerken diğeri İsmail A.'ya kafa atıyor ve kavga büyüyor. Daha sonra kavgayı çıkartan kişilere yardım için yaklaşık 10 kişi daha geliyor. Gelen kişiler de İsmali A'ya saldırmaya başlıyor. Bu arada kurtulmak isteyen İsmail A. bakkala ve cep telefonu bayisine sığınıyor. Karşı taraf ise hiçbir şeye aldırmadan İsmail A'ya bakkalın önünde bulunan tüp ve diğer malzemeleri fırlatmaya başlıyor. Bu arada bakkala sığınan İsmail A.'ya bu kez iki kişi belinden çıkardığı silahı çıkararak rasgele ateş açmaya başlıyor. 

Bu arada bakkalda alışveriş yapmak üzere bulunan Bingöl, ilk etaşten kaçtıktan sonra ikinci mermi göğsüne isabet ediyor. Bir süre ne olduğunu anlamadan ayakta kalmaya çalışan Bingöl, duvara yaslanarak yere yığılıyor. Bakkal çırağı ve cep telefon bayisi çalıştırıcısı yaşlı adamın yardımına koşuyor ama Bingöl yere yığılıp kalıyor. Bütün bu olanlar ise bakkalın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Suçsuz bir kişiyi vuran yaklaşık 10 kişi ise kavgadan sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kamerası görüntüsü olmasına rağmen silahı sıkan iki kişi ve kavgaya karışanlar hala bulunamadı. Bingöl'ün ise yoğun bakımda yattığı hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.