Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Saldırıya uğrayan örtülü bayanı İngiliz gençleri kurtardı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Saldırıya uğrayan örtülü bayanı İngiliz gençleri kurtardı

Gündem

İngiltere'nin Newcastle şehrinde sokak ortasında saldırıya uğrayan örtülü bir bayan ve kızı, olay yerinden geçen skatebord yapan gençler tarafından kurtarıldı.

LONDRA- İngiltere’nin Newcastle şehrinde sokak ortasında İslam düşmanı bir şahsın saldırısına uğrayan örtülü bir bayan ve kızı, olay yerinden geçen skatebord yapan gençler tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre hafta başında İngiltere’nin Newcastle şehrinde örtülü bir bayan ve kızı sokak ortasında saldırıya uğradı. Saldırı esnasında, olay yerinin yakınında bulunan skatebord yapan altı genç, bu olayı görmemezlikten gelmeyerek saldırganın amacına ulaşmasına engel oldular.

Bu kahramanca haraket İngiltere’deki müslümanların takdirini topladı. 6 genç Newcastle imamı tarafından camiye davet edilerek tebrik edildi. Newcastle müslümanlar derneği başkanı Diana Rah, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Bu tür bir hareketi yapmak çok cesaret ister. Bu gençler cesaretlerini gösterdiler ve hızlı bir şekilde olaya hakim oldular.” dedi.

Olaya müdahale eden gençler de “Biz bir şey yapmadık, bizim yaptığımızı herkesin yapması gerekir.” ifadelerini kullandı.

Avrupa’da yaşayan insanlar, bu tür olaylar karşısında, bu gençlerin yaptığını yapmak yerine, ne yazık ki sadece bakarak, ya da oradan uzaklaşarak duyarsızlıklarını göstermektedirler. (Enes Suiçer-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.