Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Saldırının hedefi olan eve onlarca patlayıcı atıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Saldırının hedefi olan eve onlarca patlayıcı atıldı

Gündem

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde HÜDA PAR üyesinin evine düzenlenen saldırı sonrası dikkat çekici görüntüler ortaya çıktı.

Dün gece Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, PKK’liler tarafından HÜDA PAR üyesinin evine düzenlenen ve 12 saat süren silahlı ve bombalı saldırı sonrası evde yapılan incelemede avlu ve damda halen infilak etmemiş onlarca patlayıcı olduğu göze çarptı.

Geçen yıl 6-7 Ekim’de yaşanan vahşet ve barbarlık halen hafızalarda yerini koruyorken yine bir Kurban Bayramı’nda yeni bir katliam girişimi PKK’liler tarafından icra edilmeye çalışıldı. Dün gece saat 23.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 12 saat süren saldırıda, HÜDA PAR üyesinin evi uzun namlulu silahlarla ve el yapımı onlarca patlayıcıyla hedef alındı. Mucize eseri herhangi bir can kaybı yaşanmazken evin avlusunda ve damında infilak etmemiş halde onlarca patlayıcı bulundu.

Hemen hemen her tarafta göze çarpan patlayıcılar, saldırının ne denli büyük olduğunu ve nasıl büyük bir katliamın planlandığını gözler önüne serdi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.