Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Saldırganlardan biri devlet memuru çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Saldırganlardan biri devlet memuru çıktı

Gündem

Bingöl'deki polislere saldırı yapanlardan ve sonra öldürülen PKK'lilerden birinin devlet memuru olduğu belirlendi.

 Bingöl'deki saldırıyı gerçekleştiren ve sonra öldürülen PKK'lilerden birinin Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğünde hizmetli kadrosunda memur olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülker, beraberindeki polislerle birlikte, PKK/HDP yandaşlarının saldırıları sonucu oluşan hasarları incelemeye gitmişken silahlı saldırıya uğramıştı.

Bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruma ekibinden Komiser Hüseyin Hatipoğlu hayatını kaybetmiş, İl Emniyet Müdürü Ürker ile koruma polisi Uğur Atlı da yaralanmıştı. PKK'liler ile girilen çatışmada ise 4 eylemci öldürülmüştü. Çatışmada öldürülen ve birinin üzerinden PKK kimliği çıkan cesetler otopsi için Elazığ'a gönderildi.

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna konulan cesetlerin otopsisi tamamlandı. Öldürülen PKK'lilerden birinin Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak görev yaptığı ve Karlıova ilçesine bağlı Ciligöl köyü nüfusuna kayıtlı Ali Bozan (46) olduğu anlaşıldı. Öldürülen diğer şahısların kimlikleri ise Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı Ramazan Ö. (22) ile 15 yaşındaki E.E. olduğu tespit edildi. Dördüncü cesedin kimliği ise henüz tespit edilemediği bildirildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.