Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şair Feridun Eren'de Hediye Kitap Kampanyasına Katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şair Feridun Eren'de Hediye Kitap Kampanyasına Katıldı

Gündem

Koronavirüs salgını dolayısıyla evine kapanan vatandaşa okumaları için Şanlıurfalı yazar Neşet Bozkurt’un Tüm Türkiye ve Şanlıurfa’da 21.03.2020 tarihinde başlattığı imzalı hediye kitap kampanyasına Yazarımız Şair Feridun Eren'de katıldı. Bu kampanyada bende varım Diyen Eren; "Bana sosyal medya üzerinden ulaşana kitap benden" dedi.

Malumunuz üzere dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 virüsü nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Devlet olarak alınan tedbirlere destek olmak amacıyla biz vatandaşların üzerine düşen büyük oranda sorumluluklar baş gösterdi. Bu sorumluluklardan en büyüğü ise evde kalarak hastalığın (Virüs) zincirini kırmaktı.
Sosyal çevreden uzaklaşmak özellikle çalışan bireyler için oldukça zor gelmektedir. İnsanlar olarak önceleri sıradan gelen alışkanlıklardan bile mahrum kaldığımız bu günler fazlasıyla sıkıntılı geçmektedir. Ev ortamında zaman geçirmeye daha önce fırsat dahi bulamayan bizler yapacak aktiviteleri bulmakta zorlanır olduk ve bundan dolayıdır ki sıkılmalar, daralmalar baş gösterdi.
Bu zorlu süreçte her kesimin üstüne düşen görevler olduğu gibi yazarların da büyük oranda sorumlu olduklarını düşünerek Türkiye genelinde #evindekaltürkiyeimzalıkitabınbendenhediye hashtagı adı altında bir kampanya (Challenger) başladı..
Bu kampanyanın hedefi yazarların bir birine meydan okumasıyla okurlarına imzalı kitap hediye göndermekti. Başta 10 kitap hediye diye planlanan kampanyaya İlk 24 saat içerisinde 450 kitap talebi ulaşınca şart ve kura gözetmeksizin kabul edip 450 adet kitabı okurlarına ulaştıran Neşet bozkurt’a teşekkür ettiğini belirten Feridun Eren, "Buradaki amacım evinde kalmak zorunda olan insanlara bir nebzede olsa katkı sağlamaktır. Evde sıkılmadan vakit geçirmenin en güzel yolunun kitap okumak olduğunu düşünen bir yazar olarak bunun benim için bir sorumluluk olduğu düşüncesiyle yapmayı uygun buldum. Biz kültür taşıyıcıları olan yazarların bu bağlamda bir zincir oluşturarak binlerce kitaba ulaşmasını temenni ediyorum" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.