Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sahtekarların oyununu zabıta bozdu! Tereyağı diye bakın ne satmışlar?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sahtekarların oyununu zabıta bozdu! Tereyağı diye bakın ne satmışlar?

Gündem

Sahtekarların gıda oyunu bitmiyor. Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin baskını sonucu tam 195 kilo tereyağı yapılan incelemede sahte olduğu ortaya çıktı. Bakın sahtekarların tereyağı diye sattıkları ürün ne çıktı!?..


Siverek Belediyesi zabıta müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrol ve denetimlerde tereyağı olduğu iddia edilen poşetlerde patates ve nişastadan yapılmış sahte tereyağı olduğu tespit edildi.
Halk sağlığının korunması amacıyla işletmelerde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştiren zabıta ekipleri, işyerlerine ve vatandaşlara satış yapmaya çalışan bir otomobildeki ürünleri kontrol etti. Bir kilogramlık poşetlerde tereyağı olduğu iddia edildi. Şüphe üzerine inceleme yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Gıda Kontrol mühendisleri poşetlerde tereyağı yerine dondurulmuş patates ve nişastadan oluşturulan sahte yağ olduğunu tespit etti. 
195 kilo dondurulmuş sahte yağlara el konulurken gerekli cezai işlem ve yasal işlemin başlatıldığı belirtildi.
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; vatandaşlarımızın sağlığını korumak için ekiplerimiz her türlü denetimi yapmaktadır, halkın sağlığını hiçe sayanlara yönelik denetimlerimiz aralıksız devam edecek, söz konusu olayla iliği ise gerekli tüm işlemler başlatılmıştır” denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.