Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SAHİPSİZ CESET BERBER ÇIKTI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SAHİPSİZ CESET BERBER ÇIKTI

Gündem

Urfa'nın Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde Kuaför dükkanı işleten Suat Özbebek kaybolduktan 47 gün sonra ölü bulundu.

3 Temmuz'da kaybolan 2 çocuk Babası Suat Özbebek'in cesedi Urfa kimsesizler mezarlığında bulundu. Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde Kuaför dükkana işleten Suat Özbebek yaklaşık 47 gün önce ortadan kayboldu. Ailesi, kendisinden 47 gündür haber almadı. aile çocukların bulunması için Polise başvurdu. İddiaya göre Kuaför Suat'ın kaybolmasının ardından 3 gün sonra Hilvan ilçesinde yol kenarında üzerinde kimlik çıkmayan bir ceset bulundu. Jandarma kimliği tespit edilmeyen cesedi Urfa yeni aile mezarlığı kimsesizler mezarlığına defin etti. Yaklaşık bir hafta önce kaybolan Suat'ın cep telefonu Hilvan yakınlarında bir köylü tarafından tarlada bulundu. Bulunan telefon köylü tarafından Ailesine teslim edildi. Anne Emine Özbebek telefonun bulunduğu Hilvan jandarma karakoluna giderek oğlunun telefonun burada bulunduğu Jandarmaya bildirmesiyle Jandarma yaklaşık 45 gün önce yol kenarında üzerinde kimlik çıkmayan ve yapılan otopside her hangi bir darp izine rastlanmayan bir erkek cesedi Urfa yeni aile mezarlığı kimsesizler mezarlığına defin ettiğini belirti. Anne Emine Özbebek defin edilen kişinin Jandarmada çekilen fotoğraflarından oğlu olduğunu teşhis etti.


Özbebek'in cesedi kimsesizler mezarlığından alınarak Bedirüzzman aile mezarlığına defin edilecektir.
Kaynak: (Urfanatik) 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Emine erfin özbebek 9 Ay Önce

Merhaba ben babamın kızıyım ben daha bir buçuk yaşındaydım ennem benle abimi Bıraktı gitti bizde babanemin yanında kaliyorum babam için her gün agliyorum ????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.