Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlıklı Toplum İçin Şiddete Hayır!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlıklı Toplum İçin Şiddete Hayır!

Gündem

Şanlıurfa Elbirliği Derneği; "Sağlıklı Kadın sağlıklı annedir, sağlıklı toplum için şiddete hayır!" kampanyası başlatı.

Şanlıurfa Elbirliği Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği; "Sağlıklı Kadın sağlıklı annedir, sağlıklı toplum için şiddete hayır!" kampanyası ile kadına yönelik şiddete son verilmesi için kampanya başlattı.

Porjelerini bu akşamki programla hayata geçireceklerini ifade eden El Birliği Derneği Başkanı Handan Karataş; "Projesi kapsamında 10 cami 5 kahvede erkeklere yönelik düzenlenecek olan 15 bilgilendirme ve söyleşi programlarımızdan birincisi bu akşam saat: 21.00'de başlıyoruz.

Hayatı Harrani mah. Komiser Şakir cad. 1. Park yanı Dostlar Kıraathanesi adresinde gerçekleştirilecek. İl Sağlık Müdürlüğü, Müftülük ve Baro’dan gelecek olan 3 Uzman halkı bilgilendirecek.


İl genel meclisinden geçen ve İl Özel İdaresi bağlı olarak valilikle yürütülen projemizin 3 iştirakçisi bulunmakta. İl Sağlık Müdürlüğü, Müftülük ve Baro projemizde kurduğumuz komisyona ikişer temsilci vererek, kısa tanıtım filmimizin senaryosunun ve broşürün hazırlanması hazırlanmasında katkı sundular. Ayrıntılı bilgi için www.elbirligiurfa.org adresimizden alabilirsiniz ve tanıtım filmimizide seyredebilirsiniz" dedi..
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.