Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlık-Sen'den İl Sağlık Müdürüne Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlık-Sen'den İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Gündem

Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut ATÇI ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Erdoğan DURAN’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mahmut ATÇI, aile hekimliğinde ve hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları ve sendikal çalışmalarla ilgili bilgiler verdikten sonra, uzun süredir Şanlıurfa’da bulunan ve Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüten yeni İl Sağlık Müdürü Erdoğan DURAN ‘a hayırlı olsun dileklerini aktardıktan sonra, hastanedeki başarılarınızı burada da devam ettireceğinizden eminiz şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü DURAN’da, Şanlıurfa Şube başkanına ve yöneticilerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sağlık hizmeti bir ekip hizmetidir. Tüm çalışanların bu hizmetin önemli bir parçası olduğunu, bu nedenle sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi, moral ve motivasyonlarının arttırılmasının sağlık hizmetinin kalitesini ve verimliliğini de artıracağını dile getirdi. Önümüzdeki aylarda tüm Türkiye’de yürürlüğe girecek olan Kamu Hastaneler Birliği yasası ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan DURAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.