Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlık Bakanı Koca: Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlık Bakanı Koca: Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz

Gündem

Türkiye'de 24 Mart 2020 salı günü vaka sayısını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı" dedi.

Günlük olarak Türkiye geneli ortaya çıka yeni korona virüs hastaları ve korona'dan vefat edenlerler ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 24 Mart günü ile ilgili veriler kamuoyu ile paylaştı. 

Kendisine ait sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklama yapan Fahrettin Koca, mesajında aldığımız tedbirler kadar güçlüyüz diyerek şunları yazdı: "Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz."

Bugün ortaya çıka yeni vakalarla birlikte Türkiye'de ilk ortaya çıktığı 11 marttan beri toplan vaka sayısı 1872'e çıktı. bugüne kadar corona virüsünden vefat eden hasta sayısı ise bugünkü 7 kişi ile birlikte bu sayı 44'e çıktı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.