Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlık Bakanı 15 Nisan Toplam Vefat Sayısı Bin 518 Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlık Bakanı 15 Nisan Toplam Vefat Sayısı Bin 518 Oldu

Gündem

Günlük veriler kamuoyu ile paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin koca son 24 saatte Koronavirüsten vefat eden kişi sayısı 115 kişi artarak Bin 518 kişiye ulaştı.

Sağlık Bakanlığı verilerine göre 15 nisan 2020 tarihi itibariyle son 24 saatte yapılan 34 bin 90 koronavirüs testinden 4 bin 281 kişide pozitif çıktı. böylece bugüne kadar yapılan toplam 477 bin 716 testten pozitif çıkan vaka sayısı 69 bin 392'ye ulaştı.

Bakanlık verilerine göre bugün vefat eden 115 kişi ile birlikte bugüne kadar koronavirüs salgınından vefat eden hasta sayısı Bin 518 kişiye ulaştı.

İyileşen hasta sayıları ile ilgili olarakta paylaşılan verilere göre bugün toplamda 875 hasta iyileşerek taburcu olurken, bugüne kadar salgına bulaşarak iyileşen hasta sayısı 5 bin 674 kişiye ulaştı. Konu ile ilgili olarak Sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada tedbir ve tedavi güvüne dikkat çererek şunları söyledi: "Vaka sayısındaki artış hızı, yoğun bakım ve solunum desteği ihtiyacı olan hastaların sayısındaki artış hızı sabit kalma eğiliminde. 875’i son 24 saatte olmak üzere 5.674 hastamız taburcu edildi. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.